Motýľ...


Kdesi som našla fotku ešte z augusta 2009, kedy sme boli na prekrásnom výlete v Čiernom Balogu. Odporúčam rodičom i s malými deťmi. Cestou po krásnom skalnatom chodníku som natrafila na tohoto motýľa, ktorý sa vyhrieval na slniečku...


Úprava fotky v PS3


Sú fotky, ktoré by bez aj tých najmenších úprav zrejme nikoho neoslovili. Ja (a určite i ostatní fotografi) v takomto prípade otvoria PS alebo podobné grafické programy a fotkám "pomôžu". A tu je jedna taká moja úprava. Všetko je to samozrejme vec vkusu, a mne sa toto celkom pozdávalo, tak sa s vami podelím o výsledok:


Neistý pohľad...


Neistý pohľad... skutočne takto sa tváril Maroško v jeden augustový deň na námestí v Banskej Bystrici. Osvetlenie tváre som zrejme nedosiahla také aké by malo byť, ale rozostrenie pozadia by mi profíci mohli odobriť... snáď... nechám posúdiť...

Medzi valmi...

Medzi valmi... Maroška som zobrala na jedno pole, neďaleko chalupy mojej svokry v Jasení. Vzniklo tu pár celkom (pre mňa) zaujímavých fotiek, a toto je jedna z nich. Upravená v PS3.

Hanka


Hanka... inak sa táto fotka pomenovať nedala. Je to dcéra našej dizajnérky bytu. Úžasné dievčatkom, taký fantastický objekt na fotenie.

Dominika


Toto je moja dcéra Dominika, ako keby som videla seba vo veku 9 rokov. Na tejto fotke sa mi veľmi zapáčili jej mandľové oči... Je to moja prvá fotka, tu na blogu, a ňou odštartujem sériu svojich amatérskych fotiek.