"Zbojník" Jurko

Na krásne nedeľnej prechádzke popri Lutilskom potoku s Malinou a jej synom Jurkom vzniklo pár (cca 4 zo 169 ... ) dobrých fotiek. Na tejto je Jurko, ktorý mi vďačne zapózoval. Má úžasnú iskru v očiach, preto ten "zbojník"...


Jakub

Špekulovala som a špekulovala a tu je výsledok, také čosi netradičné, v starom štýle môj synovec Jakubko...


Čarovný úsmev...

Tento "čarovný úsmev" sa Dominike vydaril, fotka horšie, ale v PS som to ustálila ako-tak, bolo to fotené večer pri hroznom svetle s vysokým ISO 800... No čo už, provizórny ateliér som nestihla pripraviť, takéto momentky vznikajú u nás ťažko preťažko...


Potmehúd

Tak aj takýmto "kukuč" nás náš malý potmehúd Maroško dokáže vydierať...

Čítam si Macka Pusíka...


Náš anjel strážny

Tak takéhoto krásneho anjela som dostala od svojich kolegyniek, stojí na našom okne a dáva na nás pozor...


Poháriky

Na podnet kamošky Maliny (na Silvestra) som sa pustila do fotenia pohárikov, ktoré sa jej tak páčili a keďže na jej blogu som sa s týmto námetom stretla a celkom sa mi pozdávala, neodolala som. Hrala som sa skutočne skoro 2 hodiny so svetlom, clonami, časmi a kadečím možným i nemožným... Tu sú dve hádam najvydarenejšie... (Malina mi to odobrila, ďakujem jej za to).


Emócie...

Včera sme sa neplánovane dostali kúsok za maďarské hranice do mesta Vác. Na prechádzke popri rieke vzniklo zopár hádam celkom dobrých fotiek, a tu je jedna z nich.

Keďže na www.ephoto.sk sa dvaja kolegovia nezávisle od seba podujali túto fotku poňať inak a zaslali mi ju, tak sa chcem o iné varianty tejto fotky podeliť:

"zolec"

"hajo"
Ďakujem im...



Dominika

Jedna "Dominika" z prechádzky po uličkách v Banskej Bystrici...